"Tko se tu odbio ljubiti?": Netflix u filmu koristio specijalne efekte za poljubac?

Foto: YouTube

POPULARNI Netflixov film You People sadrži scenu poljupca Lauren London i Jonaha Hilla za koju mnogi gledatelji smatraju da je napravljena uz pomoć CGI-ja.

Nije riječ o nekakvom SF filmu niti je scena snimana na nekoj posebnoj lokaciji da ju je trebalo obraditi. Riječ je o običnoj studijskoj sceni, u kojoj su glumci okruženi ostalim kolegama i statistima i u kojoj su trebali simulirati poljubac u usta.

Međutim, kada se trenutak poljupca dvaju glumaca pomnije pogleda, zaista djeluje kao da su korišteni specijalni efekti da bi do njega došlo. Komičar Andrew Schultz, koji se pojavljuje u filmu, također je potvrdio da se glumci zapravo ni u jednom trenutku nisu dotakli usnama.

Gledatelji odmah uočili

"Nisam siguran smijem li uopće govoriti o ovome, ali oni se u toj sceni, u stvarnosti, nisu poljubili. To vam je CGI, kunem se bogom", rekao je Schultz u svom podcastu Brilliant Idiots, i onda nastavio.

"Stojim tamo, gledam tu scenu vjenčanja i vidim da se kreću ljubiti, ali potom zaustavljaju glave i ne ljube se. Mislio sam si kako će ovo izgledati na filmu i da će vjerojatno izrezati taj dio, ali u filmu se vidi kako se ljube. A ako bolje pogledate, vidjet ćete i kako im se zbog CGI-ija stapaju lica", komentirao je.

Osim njega, to su primijetili i brojni gledatelji koji su komentirali poljubac na društvenim mrežama. "Da, uhvatio sam trenutak kad se jasno vidi CGI", "Da, da, uočio sam to odmah kada sam gledao film", "Živa istina je, evo sve se vidi u videu", "Čekaj malo, Hill je snimao scenu u kojoj šmrče kokain iz stražnjice jedne djevojke, ali ova scena je morala biti odrađena uz CGI", "Baš me zanima tko se odbio ljubiti", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.