Glumac Jeremy Renner nakon teške nesreće s ralicom završio na operaciji

Foto: Instagram

HOLIVUDSKI glumac Jeremy Renner trenutno je u bolnici s kritičnim ozljedama, ali stabilno, nakon što je doživio nezgodu prilikom čišćenja snijega. Nesreća se dogodila tijekom vikenda dok je ralicom čistio snijeg na svom imanju u sjevernoj Nevadi, koju je pogodila teška snježna oluja.

"Možemo potvrditi da je Jeremy u kritičnom, ali stabilnom stanju s ozljedama koje je pretrpio nakon što je ranije danas doživio nesreću povezanu s vremenom dok je čistio snijeg. Obitelj je s njim i ima svu potrebnu skrb", rekao je glasnogovornik za Hollywood Reporter, a Renner je u bolnicu prebačen helikopterom.

Podvrgnut operaciji

Rennerov susjed za američke medije otkrio je detalje nesreće. Naime, Renner je pokušavao ralicom prokrčiti prilaz svoje kuće na jezeru Tahoe. Susjed je za TMZ rekao da je ralica slučajno prešla preko Jeremyjeve noge, nakon čega je izgubio mnogo krvi. Pomogao mu je susjed koji je inače liječnik. Podvezao mu je nogu dok su čekali hitnu pomoć.

Međutim, Deadline sada piše kako ozljeda noge nije jedina koju je zadobio te da je podvrgnut operaciji. "Možemo potvrditi da je Jeremy zadobio tupu ozljedu prsnog koša i ima ortopedske ozljede te je podvrgnut operaciji 2. siječnja 2023. godine. Vratio se s operacije i trenutno je na intenzivnoj njezi u s kritičnim ozljedama, ali je stabilan", poručio je Rennerov glasnogovornik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.