Glumac koji je optužen za kanibalizam: Svećenik me zlostavljao kad sam imao 13 godina

Foto: EPA

PRIJE dvije godine glumac Armie Hammer suočio se s optužbama za zlostavljanje koje su mu uništile karijeru. Sada je prvi put progovorio o optužbama te kaže da nije počinio nikakvo kazneno djelo, ali priznaje da je emocionalno zlostavljao svoje bivše partnerice.

Tvrdi da ga svećenik zlostavljao

U intervjuu za Air Mail, Hammer tvrdi kako ga je svećenik zlostavljao kada je imao samo 13 godina te da njegov interes za sado-mazo seksom potječe iz toga.

"Time je seksualnost ušla u moj život na način koji je u potpunosti bio izvan moje kontrole. Osjećao sam se bespomoćno. Nisam mogao ništa u toj situaciji. Seksualnost mi je predstavljena na strašan način u kojem nisam imao nikakvu kontrolu. Tako da je moj interes od tada bio kontrola u situaciji, u seksu", rekao je. Njegove traume iz djetinjstva potvrdila je njegova kuma Candace Garvey. 

Hammer je progovorio i o samoubilačkim mislima. Kaže da je ušao u ocean i plivao što dalje od obale u nadi da će se ili utopiti ili da će ga udariti brod ili napasti morski pas. Ipak, od tih misli je odustao kada je shvatio da su mu djeca na obali i čekaju ga.

Optužbe za silovanje i kanibalizam

Podsjetimo, Hammer je u siječnju 2021. bio optužen za seksualno zlostavljanje i kanibalizam, a kasnije i silovanje. Nekoliko žena podijelilo je njegove poruke koje se vrte oko sado-mazo seksa i kanibalističkih fantazija. S njim su uskoro brojni prekinuli suradnju. 

Najteže optužbe iznijela je žena imena Effie, koja je tvrdila da ju je glumac tijekom dugogodišnjeg odnosa seksualno zlostavljao. Effie je tvrdila da ju je glumac seksualno, psihički i emocionalno zlostavljao tijekom njihove veze koja je trajala četiri godine. U to vrijeme je, kaže, Armie bio u braku s Elizabeth Chambers. 

No Effie je kasnije priznala da je ona "ganjala" Hammera, pristala na seks s njim te da on nije opasan niti da je ikoga silovao.

"Isplanirala je sve u detalje. Od toga u kojem ću je Starbucksu vidjeti, kako ću je pratiti kući, kako će njezina ulazna vrata ostati otvorena i ja ću ući u njezin dom i kako će sve završiti s dogovorenim seksom bez pristanka. Svaki detalj smo prošli prije. Nikada ne bih to učinio nekome neočekivano. Nikada", rekao je glumac.

Bio na rehabilitaciji

Glumac je priznao da je volio mijenjati žene. "Imao sam vrlo intenzivan i pomalo ekstreman život. Pokupio bih te mlade žene, uveo ih u vrtlog putovanja, seksa, droge i velikih emocija i čim bih završio samo bih ih ostavio i krenuo dalje, na iduću ženu, ostavljajući ih tako da se osjećaju napušteno i iskorišteno", rekao je.

Hammer se u svibnju 2021. prijavio na rehabilitaciju, liječenje ovisnosti o drogama i alkoholu. "Sad sam zdravija, sretnija i uravnoteženija osoba. Tu sam za svoju djecu kao nikada prije. Mogao sam biti tu za svog oca kad je bio na samrti na način na koji ne bih mogao ranije", rekao je.

Pročitajte više