Glumica iz Igre prijestolja na Hvaru rođaku organizirala momačku: "Bilo je savršeno"

Foto: Instagram

GLUMICA Nathalie Emmanuel, najpoznatija po ulozi Missandei u seriji Igra prijestolja, s društvom je posjetila Hrvatsku. U jednoj vili na Hvaru organizirala je momačku zabavu za svog rođaka. 

"Bilo je savršeno"

Nathalie je objavila nekoliko fotografija s Hvara te je otkrila plan aktivnosti tijekom njihovog boravka. Došli su na Hvar u četvrtak navečer. Za petak je organizirala svom društvu cjelodnevnu vožnju brodom hrvatskom obalom, a navečer im je dovela privatnog chefa koji im je pripremio večeru.

Boravak im je, kaže, bio nevjerojatan. "Opuštena i otmjena atmosfera. Kao kuma htjela sam da sve bude savršeno. Plivali smo, izležavali se, jeli i zabavljali se istražujući ovaj prekrasni dio svijeta. I bilo je jednostavno savršeno", napisala je glumica.

U hit seriji Igra prijestolja Nathalie je tumačila ulogu Missandei, sluškinje Daenerys Targaryen, koju je utjelovila Emilia Clarke. Osim u toj seriji, 34-godišnja Nathalie je imala uloge u nekoliko nastavaka Brzih i žestokih te u filmovima Vojska lopova i Pozivnica za pakao.

Pročitajte više