Glumica iz Ludih 70-ih ipak je živa. Suprug i glasnogovornik prenijeli netočnu vijest

Screenshot: YouTube

GLUMICA i model Tanya Roberts, Bondova djevojka u filmu A View to Kill i majka Donne Pinciotti u seriji Lude 70-e, živa je. 

Njen suprug Lance O'Brien i glasnogovornik Mike Pingel u nedjelju su izdali priopćenje u kojem su naveli da je glumica iznenada preminula u 66. godini, no samo dan kasnije O'Brien je tijekom intervjua za Inside Edition primio poziv u kojem je saznao da je glumica živa. 

"Sada mi kažeš da je živa", kazao je Lance i počeo plakati, prenosi Daily Mail.

Glasnogovornik Pingel tvrdi da je tragičnu vijest o Tanyinoj smrti saznao od njenog supruga koji ju je posjetio u bolnici.

"Dok sam je držao u posljednjim trenucima, otvorila je oči. Posljednji put uspio sam vidjeti njezine lijepe oči. Tanya je imala najljepše oči", rekao je O'Brien u nedjelju nakon čega je Pingel objavio da je glumica preminula.

Ni O'Brien ni Pingel nisu ponudili objašnjenje kako je došlo do zabune, glasnogovornik je samo rekao da je njen suprug uistinu vjerovao da je Tanya umrla. Također je rekao da je njeno stanje i dalje teško te da se nalazi na odjelu intenzivne njege.

Od glumice su se nakon netočne vijesti o smrti na Twitteru oprostili brojne kolege, među njima i glumici iz serije Lude 70-e, Topher Grace i Debra Jo Rupp, a ispod njihovih objava Ashton Kutcher, koji je također glumio u spomenutoj seriji, obavijestio ih je da je glumica još uvijek živa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.