Glumica poručila da se moli i za žrtve u Libanonu te Siriji, trolovi je izvrijeđali

Foto: Splash

GLUMICA Ruby Rose svojim je fanovima putem Twittera poručila da "mole za cijeli svijet", podsjećajući ih na bombaške napade u Libanonu i Siriji, a zauzvrat je dobila uvrede.

Zvijezda serije "Orange Is The New Black" samo je jedna u nizu poznatih koji su putem društvenim mreža izrazili žalost zbog terorističkih napada u Parizu, no ona je iskoristila priliku da naglasi da su posljednjih dana brojni životi izgubljeni i u Libanonu i Siriji. Time je izazvala bijes obožavatelja, koji su je napali da skreće pozornost s pariške tragedije.

"Molite se za cijeli svijet. Budimo iskreni... Molite za humanost. Što se to događa sa svijetom?", napisala je glumica i nastavila:

"Ovo danas je užasno. Libanon, Pariz i Sirija i druga mjesta su napadnuta. Ovo nije bezvezni post, ovo je post o strašnim događajima u mnogim zemljama".

Mnogima se spominjanje Libanona i Sirije nije svidjelo, iako su ljudski životi na svim dijelovima planete jednako vrijedni.

"Cijeli svijet nije upravo doživio teroristički napad", poručio joj je jedan korisnik Twittera, dok su joj drugi sugerirali da obriše svoj post te je vrijeđali.

"Tako si me razočarala. Ne trebaju nam ovakva sranja koja skreću pažnju s bitnog", komentirali su.

Za svega nekoliko minuta 29-godišnja Ruby im je svima odgovorila.

"Vau. Moj post da molite za cijeli svijet ne odvlači pažnju s Pariza. On je i o drugim napadima danas "pariz, #libanon, #sirija. Dogodili su se bombaški napadi i u Libanonu i u Parizu. Ja samo želim reći da je svijet u problemima. Terorizam je ogroman problem. Ljubav hrani ljubav, a mržnja hrani mržnju... Moje srce i ljubav su s onima u Parizu, ali drugim mjestima gdje je izvanredno stanje. Ovaj dan slama nam srca", napisala je.

Njene riječi potvrđuje i činjenica da je prije svega objavila ilustraciju znaka mira s Eiffelovim tornjem u sredini i napisala da se moli za Francusku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.