Gnjusne priče o seksu za jednu noć: "Čuo se čudan zvuk, a ona je pobjegla iz sobe..."

Foto: Instagram

MNOGI o njemu maštaju, nekima je draži od dugih veza, a nekima je najgora noćna mora. Riječ je o seksu za jednu noć.

Ljudi koji su imali neugodna iskustva podijelili su ih na Redditu, a tu se mogu naći svakakve priče. Od cure koja je obavila nužda tijekom seksa do tipa koji je razbio zube, slomio gležanj i završio na šivanju brade. Zbog ovih priča ćete dvaput razmisliti prije nego što počnete maštati o seksu za jednu noć.

"Završili smo kod nje u stanu, oboje pijani. Dotad je bilo dobro. Odmah smo završili u krevetu. Poševili smo se i mazili na kraju, kad odjednom čujem neki cvileći zvuk. Posrala se po krevetu. Bilo je poput blata i smrdjelo je. Osjećala se užasno nakon toga i pobjegla pod tuš. Skinuo sam plahtu s kreveta i bacio je u kut sobe. Vratila se u sobu i bilo ju je užasno sram. Rekao sam joj da se ne brine. Da skratim priču, popušila mi je, a onda smo se poševili u doggy pozi. Kao što sam rekao, prilično smo bili pijani. Otišao sam nakon dosta vremena."

"Upoznao sam curu koja je plakala u noćnom klubu. Vidio sam je samu u kutu, prišao joj i pitao je što nije u redu. Zagrlila me i odvela na plesni podij gdje se 45 minuta trljala o mene. Otišli smo u njenu hotelsku sobu. Usred seksa čujem kako vrata pište, a u sobu ulazi njenih pet prijatelja i dečko koji je ostao u noćnom klubu. Totalno je poludio, a ja sam mu rekao da nisam imao pojma i istrčao iz sobe s hlačama oko gležnjeva."

"Bilo je to na prvoj godini fakulteta, otišao sam kod prijatelja koji su živjeli u kući u centru grada. Pili smo nekoliko sati i bio sam prilično pijan. Odjednom su se cure koje su živjele na katu spustile kod nas. Otišli smo kod njih i nastavili piti, a na kraju sam završio u krevetu s jednom od njih. Mislim da smo se poseksali, no iskreno, ne sjećam se ničega. Probudio sam se oko šest ujutro, zbilja sam morao na WC. Našao sam kupaonicu, a kad sam htio izaći, vrata se nisu dala otvoriti. To se stalno događalo i na donjem katu pa bismo samo otvorili prozor, izašli i otišli na ulazna vrata. Na pola puta sam shvatio da sam bio na katu. Kad sam pao, vidio sam svoj gležanj u totalno neprirodnom položaju, faca mi je uništena. Hodao sam skoro kilometar do svoje sobe u domu, a cimer me pogledao i pitao trebam li u bolnicu. Onesvijestio sam se u krevetu. Probudio sam se u podne, još prilično pijan. Otišao sam u kupaonicu, a kad sam htio obući hlače, nisam mogao. Već slomljeni gležanj udario sam još par puta o rub kade. Cimer me odveo u bolnicu, gdje su čekali osam sati da se otrijeznim za operaciju. Danas u gležnju imam šarafe, na bradi deset šavova i sedam slomljenih zuba."

"Cura koju sam upoznao preko Tindera došla je kod mene doma. Oralno sam je zadovoljavao kad mi je odlučila vratiti uslugu i zabila mi je tri prsta u anus. Ništa lagano, odmah u sridu. Pokazao sam joj da ih makne, a uslijedio je čudan osjećaj. Mislio sam da sam se usrao. Kad sam upalio svjetla vidio sam krv posvuda. 'Mom bivšem se to sviđalo', bilo je sve što mi je rekla. Na kraju mi je i platila." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.