Gologuza i nauljena Doris: Nisam htjela ponovno izazivati s cicama

DORIS VREČKO prvi je put postala poznata široj javnosti nakon što je na Dreft Fashion Weeku prije godinu dana pokazala gole silikonske grudi. Iako to ove godine nije napravila, barem što se tiče prvog dana, Doris je prošetala modnom pistom u bikiniju koji je otkrio sve njezine čari, posebice golu guzu. Nauljena Doris otkrila nam je zašto je baš ona jedina bila u bikiniju te kako održava dobru liniju.

"Ako nisu cice onda je guza, mora biti nešto"

"Moja mama je pomislila, kada je vidjela onih nekoliko djevojaka koja su grudi prekrile dlanovima, da ću ja izaći na pozornicu isto u toplesu, ali nisam htjela ponovno izazivati s cicama. Ako nisu cice onda je guza, mora biti nešto", našalila se lijepa manekenka koja je nosila kupaći kostim dizajnera Natalia Đengradovića te nekoliko modela modne kuće Stefanel i Darije Kostenko.

"Bio je samo jedan model badića, kao što ste vidjeli, a dizajner je odabrao baš mene. U početku sam bila pomalo skeptična, ali nisam ja ta koja bira. Ako je on zadovoljan onda sam ja još zadovoljnija", rekla nam je Doris koja cijeli dan prima pozive i poruke oduševljenih prijatelja dok za one druge, koji su se raspričali o njezinom celulitu, Doris ne brine.

"Što se tiče toga imam li celulit ili nemam, to mogu procijeniti oni koji su gledali reviju. Gledala sam snimke i zaista ga nisam vidjela. Trudim se dobro izgledati iako mislim da mi je to što nemam celulita više genetski. Ako mi netko želi naći manu uvijek će to uspjeti", priznaje manekenka. kao i uvijek, Doris nije bilo neugodno prošetati u tangicama po pisti jer ipak, smatra, to je dio njezinog posla.

"Nije bitna Doris Vrečko nego odjeća"

"Nije mi bilo neugodno, to mi je posao. Uopće se ne opterećujem time što nosim već mi je najbitnije da mi dizajner kaže svoju viziju kako on to želi da ja prikažem. Mislim da na kraju krajeva nije bitna Doris Vrečko nego odjeća. Doris je u ovom slučaju samo vješalica za modele dizajnera", otkrila je skromna Doris koju ćemo na sreću imati prilike gledati i naredna dva dana Dreft Fashion Weeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.