Hana Hadžiavdagić sutra se udaje: Nisam od onih očajnica koje se udaju jer su trudne

NOVINARKA Hana Hadžiavdagić sutra će se vjenčati za svog dečka Tarika Tabakovića. Par je u vezi nešto više od godinu dana, a zaručili su se prije par mjeseci, preko Facebooka. Hana je oduševljeno pristala na vjenčanje, a otkrila nam je sve detalje svoje sutrašnje svadbe. "Odlučili smo to prije dva mjeseca. Svadba će biti manja, 25 ljudi, vjenčat ćemo se u Zagrebu, a poslije mi mladi idemo na Zrće, bit ćemo tamo cijeli vikend. U devetom mjesecu slijedi nam velika svadba u Sarajevu", otkrila je Hana.

"Još sam na poslu, više nisam nervozna"

"Kuma mi je moja prijateljica Dženana, a igrom slučaja Tarikov kum je moj najbolji prijatelj iz Sarajeva, Adis, član zlatne mladeži Sarajeva. Tarik je odlučio da mu on bude kum, a ja sam se naravno složila s obzirom da je to moj najbolji prijatelj. Sve je sretno i veselo. Ja sam trenutno u redakciji, i dalje na poslu, i dalje radim iako se sutra udajem. To je to", nadodala je Hana.

"Vjenčanica je raskošna, kao iz bajke"

Iako je do prije tjedan dana bila jako nervozna, ovih dana je, kaže, sve prestalo. "Moram priznati da je sada sve nekako prestalo. Zadnjih tjedana dok su bile pripreme, vladao je kaos, a sada sam nekako smirena. Vjenčanica je prekrasna, bijela, raskošna, kao iz bajke", otkrila je novinarka. Medeni mjesec provest će u luksuznom hotelu u Turskoj, gdje će provesti osam dana početkom kolovoza.

"Jako mi je drago što mogu reći da se ne udajem trudna"

"Meni je jako drago što mogu reći da nisam trudna, ne udajem se trudna i nisam jedna od onih očajnica koje se moraju udati jer su ostale u drugom stanju. Prije nekih godinu i pol dana sam počela graditi ozbiljnu novinarsku karijeru pa mislim da prinove neće biti još barem godinu dana", zaključila je zaljubljena i sretna Hana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.