Heather Graham: Onaj tko nije probao tantrički seks ne zna što je život

GLUMICA Heather Graham koju smo često viđali u poprilično kontroverznim ulogama oduvijek je bila poznata i po svom poprilično slobodnom načinu razmišljanja. Jedna od zvijezda popularne komedije Mamurluk u kojoj je imala ulogu lokalne striptizete, izjavila je da naprosto obožava prakticirati tantrički seks.

"Ideja je da sve napravite toliko sporo dok se u potpunosti ne ujedinite s partnerom"

"Ako niste probali tantrički seks onda niste ništa proživjeli u životu", izjavila je 39-godišnja glumica za Daily Star. Heather je tantrički seks prvi put probala 2002. godine tijekom snimanja filma Guru i od tada je jednostavno opčarana njime. Podsjetimo, glumica je u toj romantičnoj komediji odigrala ulogu porno zvijezde, a s obzirom da je odgojena u strogoj katoličkoj obitelji njezini roditelji su se pobunili na odabir njezinih uloga. Heather je tada odlučila prekinuti svaki kontakt s njima.

"Ideja je da sve napravite toliko sporo dok se u potpunosti ne ujedinite s partnerom. Meni je pomoglo", dodaje Heather Graham. Za one koji ne znaju, tantrički seks prakticira se u mnogim istočnjačkim kulturama, a u SAD-u je počeo bujati tek nedavno. U njenom najautentičnijem obliku, tantra zabranjuje mušku ejakulaciju kao glavni cilj muškarčevog seksualnog iskustva. Vjeruje da preokupacija ejakulacijom troši seksualnu energiju i krade ženi potencijal za višestruke orgazme.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.