Heidi Montag bijesna jer njezin bivši piše knjigu: "Naš brak je bio lažan kao njen nos, sise i obrazi"

SPENCER PRATT najavio je da planira objaviti knjigu o svom životu s bivšom suprugom Heidi Montag. Bijesna starleta najavila je da će tužiti bivšeg ako zaista planira pisati o njoj u toj knjizi. "Baš zbog toga sam ga i ostavila! Trenutno istražujem sa svojim odvjetnikom mogućnosti na koje mogu spriječiti objavu tih informacija", kazala je plavokosa Heidi za TMZ.

Podsjetimo, odnedavno bivši suprug starlete, reality zvijezda Spencer Pratt, oglasio se medijima otkivši kako je njegov brak s plastičnom starletom bio potpuno lažan. "Najgluplji američki par", kako su im tepali tabloidi, razišao se zbog navodne međusobne nevjere, a nakon što je u petak dobio papire za razvod od nekadašnje zvijezde MTV-jevog reality showa "The Hills", Spencer je iskoritio interes medija da otkrije još neke detalje iz zajedničkog života s Heidi.

"Moj brak s Heidi Montag bio je stvaran koliko i njezine sise, nos, obrve i obrazi", izjavio je Spencer Pratt za People. "Volim Heidi, ali je naš brak bio dio showa The Hills", napisao je na Twitteru. "Dobio sam papire za razvod?! Zar svećenik nije bio jedan od unajmljenih glumaca, jednako kao i svi moji navodni prijatelji na vjenčanju? Zar nismo to napravili samo zbog gledanosti, nisam valjda zaista bio u braku cijelo ovo vrijeme? Pa Heidi i ja smo prekinuli vezu prije početka posljednje sezone showa!", tvrdi Spencer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.