Helena Hunčaga: Očito ovo nije show u kojemu ću nešto postići, moram drugim putem

GLASOVI brojnih obožavatelja sinoć nisu bili dovoljni da 16-godišnjoj Heleni Hunčagi osiguraju prolaz u daljnje natjecanje za titulu nove hrvatske zvijezde. No iako je ispala iz showa, Helena je pokazala da je ona već zvijezda i da će se za simpatičnu rockericu koja voli motore još itekako čuti


"Bila bi kreten da sad stanem na loptu"


"Nisam ljuta, tužna sam i nisam to očekivala", rekla je Helena i dodala kako ne zna je li joj teže pao rastanak s prijateljima i odlazak iz kuće ili ispadanje iz showa. "Ne znam što je gore, sve ih užasno volim, a takva sam da se u kratkom roku emotivno vežem za ljude", rekla je gotovo na rubu suza Helena. "Sretna sam zbog njih jer idu dalje", dodala je Helena. 

"Neću stati na loptu, nema šanse. Bila bi kreten da sad stanem na loptu. Ovo je početak, htjela sam da bude malo bolji, al očito ovo nije show u kojemu ću nešto postići i morat ću nekim drugim putem", dodala je Helena.

Žiri pun riječi hvale, a navijači fantastični

Sinoć je u showu definitivno bilo uzbudljivo. Uvjerili smo se da su navijači sve bolje i bolje pripremljeni, a Duji je čak cijela klapa potegla s mora i pjesmom bodrila svog favorita. Publiku je, ali i žiri, ugodno iznenadio Jurica svojim novim izgledom. Padali su komentari poput "izgledaš kao Adrien Brody", a Petar je očito dobio konkurenciju. Kim i Duje su ponovno oduševili svojim izvedbama, a ovoga puta je žiri imao samo riječi hvale i za Juraja i Vilibalda koji "više nije fejk". Maja je dobila komplimente na račun svog izgleda, a Adrijana je sve, posebno Foxa, osvojila svojom interpretacijom Zorice Kondže. A kako će dane do idućeg livea provesti kandidati, čitajte na njihovom službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.