Hit fotografija: Navijač prekrižio Rebićevo prezime na dresu i napisao "Oršić"

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

NA TWITTERU je osvanula šaljiva fotografija nakon današnje utakmice u Kopenhagenu, gdje je Hrvatska igrala protiv Španjolske. 

Fotografija prikazuje navijača koji nosi dres s Rebićevim prezimenom. No to je prezime precrtao markerom i iznad njega napisao "Oršić". Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama i postala hit. 

Reprezentativcu Mislavu Oršiću ne prestaju stizati pohvale nakon utakmice protiv Španjolske. Španjolci su vodili 3:1 do 85. minute, kada je smanjio Mislav Oršić, a u drugoj minuti sudačke nadoknade asistirao je Mariju Pašaliću za izjednačenje.

Oršić je u igru ušao u 66. minuti umjesto Rebića, a u završnici je postao prvi igrač koji je kao zamjena zabio i asistirao za Hrvatsku u utakmici europskih i svjetskih prvenstava.

Time je Hrvatima dao nadu za pobjedu, no ipak su je odnijeli Španjolci nakon produžetaka koji su završili rezultatom 3:5.

"Nismo uspjeli zabiti gol kad se lomila utakmica, ali što je, tu je. Teško je sada pričati o tome što je moglo bolje", rekao je Oršić nakon utakmice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.