Hit koji će oduševiti mnoge Hrvatice: Snima nered koji njen muž ostavlja po kući

Foto: Instagram

JEDNA žena iz Japana skupila je 450.000 pratitelja nakon što je otvorila Instagram na kojemu objavljuje samo jednu stvar - nered koji njen suprug ostavlja po kući.

Profil je nazvala @gomi_sutero, odnosno u slobodnom prijevodu "pokupi svoje smeće", a na njemu objavljuje stvari koje svakodnevno pronalazi po kući iza svog supruga.

"Prestani raditi stvari koje nemaju smisla", "Ne ostavljaj svoje leće posvuda", "WC izgleda kao horor", "Od tvoje odjeće sam mislila da je mrtvo tijelo", samo su neki od opisa kojima šalje poruke svom suprugu uz fotografije s kojima su se poistovjetile i mnoge žene diljem svijeta.

BuzzFeed piše da je žena koja stoji iza profila u braku pet godina te da sa suprugom ima i kćerkicu. Prvi put je uočila suprugovu neurednu stranu kad je shvatila da posvuda ostavlja svoje prljave čarape i iskorištene maramice te dobila ideju kako da se osveti...

Najprije je fotografiju objavila na svom privatnom profilu, no onda joj je prijateljica savjetovala da bi trebala napraviti javan račun i tako je nastao ovaj viralni hit.

Njen suprug još ne zna za profil, no s obzirom na njegovu popularnost uskoro bi mogao doznati. "Mislim da će se jako smijati kad dozna", zaključila je Japanka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.