Hitovi s Lajka u 2017.: Zbog učiteljice koja hrvatski zna manje od učenika gubili ste živce

Foto: Index/Lajk.hr

I OVE nas je godine Lajk.hr nasmijavao najzabavnijim i najneobičnijim trenucima na internetu.

Budući da je internet nepresušna riznica zanimljivih, bizarnih i ponekad urnebesno smiješnih sadržaja, moramo priznati da izdvojiti najbolje nije uvijek lak zadatak, no ove objave su vam se jako svidjele. 

Među deset objava koje su vam se u prošloj godini najviše svidjele ima zaista svega, od čudnih slika i ljubavnih nesporazuma do neobjašnjivih mađioničarskih trikova. Čak tri mjesta zauzela su simpatična neslaganja između učiteljica i učenika, a deblji kraj su izvukle učiteljice.

10. Javio se djevojci i slao joj puse, ali nije znao da je vidjela što je učinio

Ovaj je mladić odlučio svojoj djevojci dati do znanja koliko je voli putem poruke, ali dočekao ga je prilično hladan tuš.

9.Slikala se u istoj odjeći u 11 različitih trgovina s odjećom, evo razlike koja ju je šokirala

Ruska blogerica Inna odlučila je provjeriti lažu li nam ogledala u trgovinama s odjećom i u istoj se odjeći slikala u čak 11 različitih trgovina, a rezultat je bio prilično nevjerojatan.

8. Djetetov urnebesni odgovor u testu nasmijao je profesoricu, ali i cijelu Hrvatsku

Mnogi su se tijekom školovanja našli u situaciji da ne znaju odgovor na pitanje postavljeno u testu i pokušali se izvući na duhovitost, ali ovaj školarac je to digao na novu razinu.

Iako mu učiteljica nije dala ni jedan od moguća tri boda, na društvenim je mrežama zaslužio čistu peticu.

7. VIDEO Njegovatelj nije znao da ga snimaju dok je ovo uradio ženi koja je umirala

Njegovatelj u domu za stare i nemoćne prepoznao je svoju bivšu učiteljicu i odlučio za nju učiniti nešto zaista posebno.

6. Urnebesne fotografije stvari naručenih putem interneta koje nisu onakve kakve bi trebale biti

Ovi su ljudi na teži način naučili da stvari koje vidimo na internetu nisu uvijek onakve kakve nam se čine. Njima vjerojatno nije bilo toliko smiješno, ali neki od ovih promašaja doista su urnebesni.

5. Dijete je imalo simpatično rješenje zadatka, ali ga učiteljica nije priznala

Ovaj školarac je pronašao rješenje izvan okvira, ali čini se da u njegovoj zadaći kreativnost nije donijela očekivani rezultat.

4. Dijete je učilo slova i napravilo pogrešku koja je nasmijala učiteljicu, ali i čitavu regiju

Nije lako učiti slova, osobito kad jednom pogreškom nasmijete čitavu regiju. Vježbao je pisanje slova Lj, ali čini se da je veći problem bio u nekim drugim slovima.

3. Od žirija je tražio da ga dodirnu prstom, slijedila je senzacija koju svijet još nije vidio

I ove smo se godine nagledali raznih talent showova, ali ovaj je natjecatelj svojom neobičnom vještinom sve uspio ostaviti bez riječi. Nitko nije uspio shvatiti kako to radi, ali uspio je impresionirati čak i nedodirljivog Simona Cowella.

2. 27 fotografija koje će vas toliko naživcirati da nećete uspjeti pogledati galeriju do kraja

Ako volite da je sve na svom mjestu, ova bi vas galerija mogla ozbiljno uznemiriti. Neke stvari se jednostavno ne rade tako. 

1. Kada dijete zna hrvatski bolje od učiteljice

Stroga učiteljica svom učeniku nije priznala točno rješenje na jezičnom testu što je mnoge čitatelje prilično naljutilo.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.