Hrvatski vaterpolist hit je na X-u, njegove fotke skupile 14 mil. pregleda u danu

Foto: Profimedia/Marko Lukunic/PIXSELL

Uoči utakmice hrvatske reprezentacije s mađarskom u vaterpolu jedan hrvatski reprezentativac postao je viralan na X-u. Riječ je o Josipu Vrliću, čije su se fotografije proširile tom društvenom mrežom. 

Uz fotografije s jedne od utakmica korisnik X-a napisao je: "Ovako izgleda elitna atletska izvrsnost." Ta je objava u jednom danu skupila 14 milijuna pregleda i gotovo 70 tisuća lajkova.

Mnogi su oduševljeni njegovom građom

"Zgodan je", "Zašto još ne znam njegovo ime?", "Njegov izgled ide mu u prilog u vaterpolu", "Njegova građa je top", "S takvom građom vjerojatno pobjeđuje u bilo kojem sportu", "Ovo je doslovno idealan muškarac", "Vaterpolo je izrazito zahtjevan sport. Imati ovakvu građu i istovremeno biti izvrstan vaterpolski igrač zahtjeva nadljudsku genetiku i ljudi to razumiju čim ga vide", "To je savršeno muško tijelo", komentiraju korisnici X-a ispod Vrlićevih fotografija.

Vrlić je visok gotovo dva metra i težak 135 kilograma, a mnogi ga zbog izgleda nazivaju prirodnim sportašem. 

Izborili finale

Hrvatski vaterpolisti izborili su finale Olimpijskih igara u Parizu. U napetoj utakmici polufinala pobijedili su Mađarsku 9:8 (3:3, 4:2, 2:2, 0:1) i tako osigurali najmanje srebrnu medalju. Protivnik u nedjeljnom finalu od 14 sati bit će im reprezentacija Srbije, koja je u polufinalu izbacila SAD.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.