Hrvoje Kečkeš počeo iznositi detalje: Litra votke dnevno bila je moja mjera!

HRVOJE KEČKEŠ tjedniku Arena priznao je da je u najgorim danima svojeg pijanstva pio i do litru votke na dan! Čudi li koga da je završio u Vrapču? Nakon trideset i pet punih dana liječenja u popularnom Vrapču Hrvoje je navodno nov čovjek, a o svojem problemu, vrlo hrabro, odlučio je progovoriti pred kamerama. Otkrio je da mu je najteže bilo upravo zbog njegove obitelji, ali i da je digao cijelu uzbunu u Kerempuhu kada se nije pojavio u garderobi sve do sat vremena prije početka predstave. I umjesto da stane na kazališne daske, Hrvoje je kročio na tratine idiličnog Vrapča, a danas je, tvrdi, izliječen.

"Najgore mi je bilo zbog moje supruge, ona je puna razumijevanja. Zamislite kako vam je kada netko koga volite očito pati zbog vas. To je puno bolji alarm od deranja i vikanja", rekao je. "Danas je sve to, nadam se, iza mene. Sad je na redu proširenje obitelji. Supruga i ja jedva čekamo da postanemo roditelji i da zaboravimo ovu groznu epizodu. Vrijeme je za neke druge stvari, vrijeme je da krenem naprijed", rekao je.

Mladi, talentirani, perspektivni (a dodali bismo) i preslatki kazališni glumac Hrvoje Kečkeš prošli tjedan napustio je psihijatrijsku bolnicu Vrapče u kojoj je proveo posljednjih mjesec dana zbog poroka kojem se mnogi ne mogu oduprijeti. Prekomjerno uživanje u alkoholu i njegovim (neodoljivim) čarima Hrvoja je zamalo koštalo karijere, a koliko god se on i njegovi bližnji trudili zaustaviti medijske napise o sudbini mladog glumca, njegovi prijatelji iz kazališnih krugova izjadali su se jednom dnevniku", a između ostalih, i Hrvojev kolega i bliski prijatelj, Nikša Marinović. "Bilo bi bolje da se vrati kad bude potpuno spreman. Volim ga i podržavam da se stabilizira. Da dođe k sebi, da iziđe opet na pravi put. Alkohol je posrijedi, svi sve znaju", rekao je, a isto je tada potvrdila i Hrvojeva majka.

"Najgore od svega je to što je nekoliko glumaca u Kerempuhu bilo na čekanju, a ja sam nekako sve sklapao pijan"


Nakon izlaska jednom dnevnom listu i sam glumac komentirao je svoju ovisnost:"Spletom okolnosti završio sam opet u bolnici jer sam se u alkoholiziranom stanju vratio iz Osijeka gdje sam kratko nešto radio. Bila je najveća šteta što sam stizao na predstave i sve skupa nekako obavljao i to u takvom rasporedu gdje je i inače sve jako teško sklopiti. Najgore je bilo što je istodobno u Kerempuhu bilo nekoliko glumaca izvan pogona kad se meni dogodio taj recidiv koji sam jednostavno morao prelomiti. Iskreno hvala kazalištu na razumijevanju da se to ipak moralo napraviti i da je to najbolje za sve. Iščarobirali su sve i našli zamjene za sve predstave. Otišao sam s ocem i prijavio se u Vrapče", rekao je.

Podsjetimo, ovo nije bio prvi Hrvojev pokušaj liječenja o ovisnosti, isto je pokušao i prošle godine, ali pritisak je tada za njega bio prevelik te je odustao. Mi se nadamo da će ovaj put uspjeti. Go, Hrvoje (without liquor)!

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.