Hugh Hefner otvorio novi Playboy klub uz seksi zečice, feministice uzalud prosvjedovale

HUGH HEFNER je tijekom vikenda io u London na otvaranju još jednog Playboy kluba u centru grada. Sa sobom je poveo i buduću suprugu Crystal Harris, no to ga nije spriječilo da pozira u društvu seksi zečica koje su mamile poglede na otvorenju.

Seksizam ili razbijanje okova

Odjevene u crne čarape i korzete s britanskom zastavom, zečice su se mazno smješkale i spremno se fotografirale u društvu starog playboya. Njihovo pojavljivanje zasmetalo je britanskim feministicama, koje su se okupile pred klubom i prosvjedovale. Uz brojne transparente u stilu "Naša tijela nisu na prodaju", glasnogovornica prosvjednica je rekla: "Ovo otvorenje implicira zabrinjavajuć korak unatrag po pitanju kvaliteta odnosa spolova. Seksualizacija i pretvaranje žena u objekte kao što su zečice nije uopće seksi. To je seksizam".

Prosvjednice su pokazale svoj stav, no Hefnera nisu nimalo pokolebale. Mirno je nastavio svoj ulazak u klub te objasnio što on misli o toj stvari. "Playboy i Playboy klubovi su označili kraj seksizma. Žene su ranije u okovima držali njihovi očevi, pa zatim muževi. Playboy je pomogao da se to promijeni. A to je srž seksualne revolucije", rekao je Hefner.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.