Hugh Jackman poslao poruku slijepom dječaku prije škole: "Budi ono što jesi"

Foto: Instagram

HUGH JACKMAN poslao je poruku slijepom dječaku prije početka nove školske godine. 

Glumac je najprije podijelio video dječaka na svom Instagram profilu, izvorno objavljenu na stranici udruge Blind Side, te zamolio članove udruge da mu pomognu stupiti u kontakt s Ashtonom koji je rođen slijep i koji ove godine kreće u više razrede škole. "Ako znate kako bih mogao stupiti u kontakt s Ashtonom, molim vas da mi javite u inbox. Želio bih mu poželjeti sreću povodom nove školske godine", napisao je.

A zatim je dječaku poslao videoporuku putem svog profila.

"Ashtone, Hugh je. Navijam za tebe prijatelju i znam da ćeš imati odličnu školsku godinu. I zapamti, kao što je rekao P.T. Barnham, nitko nije napravio razliku tako što je bio isti kao svi drugi. Ti budi ono što jesi, nevjerojatan si", poručio je u poruci koja je dirnula mnoge i stigla do Ashtona čija je majka zatim objavila i video njegove reakcije.

"Inkluzija počinje kod kuće"

Inače, u videu koji je toliko dirnuo Hugha, vidi se dječak kako uz pomoć bijelog štapa hoda školskim hodnicima. "Inkluzija počinje kod kuće i roditelji bi trebali razgovarati sa svojom djecom o ovim stvarima prije nego što ih pošalju u školu. Za mog sina bit će velika stvar ako budete vodili takve razgovore sa svojom djecom", poručila je njegova majka uz video.

"Naučite ih ne samo da budu ljubazni, već i da gledaju dalje od različitosti i da steknu novog prijatelja kao što je moj sin", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.