Ida Prester navodno upitala urednika "Hrvatske uživo": "Jel´ se ti ševiš?"

MLADA voditeljica Ida Prester prije nekoliko dana suspendirana je iz emisije "Hrvatska uživo", koju je mjesecima vodila na HTV-u. Razlog tomu njezine su kontroverzne izjave koje su zasmetale čelnicima televizije pa su odlučili popričati s Idom te je upozoriti da malo pripazi na jezik.

Iako je njihova namjera isprva navodno bila samo upozoriti talentiranu voditeljicu, isprovocirana Ida navodno je upitala urednika emisije, Velimira Đuretića, "jel' se ti ševiš", na što je on potpuno poludio i zahvalio joj se na suradnji.

Kada smo upitali Idu je li istina da je pravi razlog njezin upit, kroz smijeh nam je rekla da je šokirana činjenicom da s HTV-a stižu takve informacije. "Ni pod koju cijenu ne bih otkrivala detalje svog razgovora s gospodinom Đuretićem, to je interna stvar i ne vjerujem da bi on ovakvo što ispričao novinarima", rekla nam je Ida.

Također, dodaje, sa svojim bivšim urednikom oduvijek je imala izvrsne odnose, pa tako i sada, nakon prekida suradnje. "Čak smo se i u ovom slučaju rastali u prijateljskom tonu s otvorenom mogućnošću za neku buduću suradnju kad procijenimo da smo se našli na istoj liniji", rekla nam je Ida Prester koja na HTV-u ima još dva angažmana - glazbene emisije "Vip Music Club" te "Briljanteen".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.