Indira i pjesmom poručuje: Nije ovo ljubav, čovjek kojeg volim nestao je

GRUPA Colonia na ovogodišnjem će CMC Festivalu nastupiti s pjesmom "Stranac", koja je prvi singl s novog albuma koji bi trebao biti objavljen u ljetnim mjesecima.

Pjevačica Colonije, Indira Vladić Mujkić, koja je nedavno javnost izvijestila o tome kako se sporazumno razvodi od supruga Narcisa Mujkića, pjesmom poručuje: "Voljela bih reći da te trebam, al' bila bi to laž. Voljela bih da je isto kao prije i da nije kraj. Jer nije ovo ljubav, nisu ovo ruke koje znam. Nije ovo čovjek kojeg volim, samo stranac kojeg ne poznam. Nije ovo ljubav, oči su ti plave, njegove. Al' nisi ni ti čovjek kojeg volim, on zauvijek nestao je".

Podsjetimo, da je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao u veliku krizu bilo je očito nakon što se Indiru u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti. Riječ je o 36-godišnjem građevinskom poduzetniku Ivanu Papiću. Indira i Narcis Mujkić su prošlog tjedna putem svog opunomoćenika Edvina Jurine izvijestili medije i javnost o tome da se sporazumno razvode. Konkretne razloge raskida u priopćenju ne navode, a obznanili su kako će ostati u prijateljskom odnosu.

Indira o razvodu još nije progovorila u medijima, ali je 35-godišnji Narcis Mujkić, kojeg se u posljednje vrijeme povezuje sa stanovitom 21-godišnjom Stellom iz Bosne, o bračnom krahu prošlog tjedna kazao: "Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.