Ispod tapeta pronašao poruku bivše stanarke iz 1975. pa krenuo u potragu za njom

Foto: Reddit

DOK je renovirao svoj dom, jedan je čovjek ispod starih tapeta otkrio zagonetnu poruku napisanu 1975. godine, koju je objavio na društvenim mrežama, piše The Mirror. 

"Ja sam ovdje, ti si tamo, odvojeni smo samo vremenom. Kakva je budućnost? Ili sam ja prošlost? Jedini odgovor na to – ti si moja budućnost, ja sam tvoja prošlost. Želim ti dobar dan", glasi poruka za koju je saznao da ju je kao tinejdžerica napisala bivša stanarka kuće, Eileen Walmsley. 

Message found behind a wall some 50 years later. It reads "I am here, you are there, separated by time alone. What's it like in the future' Or am I the past' The only answer to that you are my future, I am your past. I wish you a good day 1975 Eileen Walmsley."
byu/Dr-DrillAndFill inoddlyterrifying

Vlasnik je zamolio ljude na društvenim mrežama da mu pomognu pronaći Eileen, gotovo 50 godina nakon što je na zidu svoje sobe napisala zagonetnu poruku. 

Pronašao autoricu poruke 

Njegova potraga urodila je plodom. Eileen je sada u 60-ima i preziva se Palmer, a otkrila je kako je poruku napisala dok su njezini roditelji preuređivali njezinu sobu. 

Eileen se oduševila kad je saznala da je netko otkrio njezinu poruku i ostala je u kontaktu s obitelji koja živi u njezinom starom domu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.