Ivana Knoll gostovala u emisiji Piersa Morgana. On joj poručio: Nisi baš sramežljiva

Screenshot: Twitter

IVANA KNOLL gostovala je u emisiji Piersa Morgana. Za pojavljivanje na televiziji Ivana je odjenula kupaći kostim. S voditeljem je razgovarala o izborima ljepote.

"Nisi baš sramežljiva. Vidimo dosta tebe na Instagramu i sada dok razgovaramo nosiš kupaći kostim...", rekao je Piers na početku razgovora, a potom upitao Ivanu smatra li da je ponižavajuće što djevojke nose kupaće kostime na izborima ljepote. 

Govorila o kupaćim kostimima na izboru ljepote

"Ne mogu vjerovati da u 2023. godini raspravljamo o ovome. Vlasnica sam linije kupaćih kostima, kao što vidite. Kupaći kostimi su dio života, svaka baka, svaki djed, muškarci, svi nose kupaći. Zašto se muškarce ne seksualizira kad nose kratke kupaće hlače? Potpuno je drugačije.

Muškarci mogu poludjeti na djevojke koje su u potpunosti pokrivene, to ne mora biti samo bikini kako bi djevojke bile seksualizirane. Može reći: 'Ova djevojka je zgodna' iako je ona potpuno odjevena. Tako se ponašamo i dopuštamo muškarcima da se ponašaju prema nama", rekla je Ivana.

"Ako je cura sramežljiva ne treba ići na izbor ljepote"

Knoll smatra da djevojkama koje su sramežljive nije mjesto na izborima ljepote.

"Ako ja kažem: 'Boli me briga, nosit ću bikini i poštovat ćeš me', onda će me i poštovati. Cure koje dolaze na izbore za ljepotu moraju biti samopouzdane i ne bi trebale mariti za muške hormone. Ako je tako, ne bi trebala biti u natjecanju jer je sramežljiva. Onda treba biti u dnevnom boravku i gledati izbor na televiziji", zaključila je.

Ovo nije prvi put da je Ivana gostovala kod Piersa. Krajem prošle godine u njegovoj je emisiji govorila o kritikama zbog oskudnog odijevanja na tribinama u Kataru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.