Ivana Mišerić istetovirala "Bolonjez je gotov", objašnjenje rasplakalo mnoge

Foto: Instagram

RADIJSKA voditeljica Ivana Mišerić svoje je tijelo ukrasila brojnim tetovažama, a u najnovijoj objavi je pokazala tetovažu posvećenu preminuloj mami Bubi. 

Ivana je na rebrima istetovirala poruku "Bolonjez je gotov", a uz fotke je objasnila i zašto baš tu rečenicu i time dirnula mnoge. 

"Bolonjez je gotov. Njen rukopis. Njena zadnja poruka. Svakakvi dani se vrte, ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene. Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni… Ova mi je najdraža, ova je baš moja. Od mene za Bubicu", napisala je. 

U komentarima su joj se odmah javili Nives Celzijus, Martina Tomčić i Dalibor Petko, a Mirta Šurjak joj poručila da ju je rasplakala. 

"Ajoj, baš si me raznježila sada, rasplakala. Jedna je majka zauvijek, ponosna na tebe gore s neba. Ljubav nikad ne prestaje, samo mijenja dimenziju postojanja", komentirala je Mirta. 

Ivana je u samo dva sata dobila preko tri tisuće lajkova na fotku, a mnogi su joj u komentarima također pisali da ih je dirnula do suza. 

"Rasplakala si me, mama blizu srca, tu joj je i mjesto", "Dirnulo me do suza", "Kad sam vidjela što piše, znala sam da ta tetovaža ima posebnu priču", "Kako te samo razumim", "Ovo je moćno i veće od razdvojenosti", "Ajoj, stvarno si me dirnula. Moram priznati da sam na prvu reagirala haaa? Ali onda sam se rasplakala, divna gesta", bili su još neki od komentara. 

Ivana se i nedavno prisjetila mame, objavivši fotografije njenog pribora za šivanje, uz koji je napisala emotivnu poruku. 

"Dom. Mama. I njene mašinice. I konci. I gumbeki. I krede. I igle. Sašila nam je čudesa za života. Sve što si možeš zamisliti ona je izvela. Skrojila nas. Pokrpala nas. Popravila nas", stoji uz fotke. 

Mami je objavu posvetila i u travnju, kad bi bio njen rođendan. 

"Znala je reći: 'I Severina danas ima rođendan, znaš?' Znam, Buba. Malo godina bi danas proslavila. Evo baš sad bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama ili šaum-rolicama, možda bi se rasplakala kad bih ti čestitala rođendan, možda i ne bi, ne mogu procijeniti. Bilo bi teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje... Čekam da prodišem. Glas, pozivi... Tvoja blagost postojanja mi u ovom trenu najviše nedostaju", napisala je Ivana tom prilikom uz fotke s mamom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.