Ivo Amulić otkrio zašto ne priča s Ninčevićem: "Shvatili smo da ne funkcioniramo"

Foto: Marko Prpic/Pixsell

SPLITSKI glazbenik Ivo Amulić sinoć je imao prvi nastup u showu Zvijezde pjevaju

"I prije su me zvali, ali sam imao mnogo posla s klapom Rišpet, pa nisam mogao prihvatiti. Sad imam više vremena, odazvao sam se, zašto ne. Za jednu pjesmu u emisiji dobijem honorar koliko za cijeli koncert, naravno da onda i to igra ulogu", ispričao je Amulić za Slobodnu Dalmaciju. Njegova partnerica u showu je zadarska glumica Iva Jerković, za koju kaže da ima talent za pjevanje.

Ivo se glazbom počeo baviti sa 17 godina, a slavu je stekao sredinom '80-ih u bendu Tutti Frutti. Zapazili su ga tada Neno Ninčević i Tomislav Mrduljaš, koji su tražili pjevača za novi bend. Nakon pet izdanih albuma i zbog razmirica u bendu Ivo je nastavio solo karijeru.

"Nisu svi živi, nažalost, prvi bubnjar Vojo Stojanović preminuo je prije nekoliko godina. Sa svima sam, osim s gospodinom Nenom Ninčevićem, u fenomenalnim odnosima. Kad god se vidimo, uvijek se smijemo i sjetimo tih dana. Tih šest godina su nam bili i ostali najljepši dani u našim životima. Ma to vrijeme je nenadmašno i nenadoknadivo", ispričao je Amulić, koji je danas član klape Rišpet.

Objasnio je i zašto ne priča s Ninčevićem.

"S nekim ljudima možeš biti dobar, a s nekima ne. Jednostavno, mi smo shvatili nakon dugo godina da ne možemo funkcionirati i to je to. Obično se tu dogode raskoli zbog neslaganja karaktera, netko uvijek, kako se kaže u narodu, vodi vodu na svoj mlin", zaključio je Amulić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.