Javio se kirurg kojeg je Ela Jerković optužila da joj je uništio grudi, evo što kaže

Screenshot: YouTube

EKIPA Provjerenog istražila je priču o splitskom estetskom kirurgu kojeg je influencerica Ela Jerković optužila da joj je uništio grudi tijekom operacije. 

Splitska influencerica nije jedina kojoj se nije svidio rezultat operacije grudi, donosi Provjereno.

"Tuširam se i vidim nešto mi tvrdo stoji između prsa, u sredini, samo prema grkljanu", kaže jedna od djevojaka. 

Ja sam imala 50 šavova, to je bilo kao da me mesar rezao", prisjeća se druga.

Treća pak priča kako je, nakon što joj je iz rane počela curiti sukrvica i gnoj, mjesec dana hodala sa samo jednim implantatom i ručnikom na drugoj strani grudnjaka. Prošla je pet operacija da popravi štetu, a u toj petoj joj je, kaže, uništio živac dojke, te je ne osjeća do dandanas.

Kirurg tvrdi da su to sve laži te da je curama popravljao grudi, a nekima vraćao i novac.

"Nešto je kriva procjena, nešto je ispalo onako kako sam ne želiš, a nešto je ispalo realno, što nije moja krivica", kaže on.

Dodaje kako je stanje nakon operacije uvijek bolje nego prije nje, čak i u slučaju Ele Jerković. 

"Gospođica je imala asimetrične grudi, ja imam, naravno, te slike i maksimalno sam pokušao to približiti jer ona ne samo da je imala asimetrične grudi nego je i lijeva dojka bila položena dosta ispod pazuha", kaže.

Ekipa Provjerenog suočila ga je i s pričama drugih djevojaka, no splitski kirurg za svaku ima objašnjenje i tvrdi da su to sve laži koje imaju jedan cilj, a to je da ga demoraliziraju i unište u obavljanju daljnjih poslovnih aktivnosti.

Podsjetimo, Ela Jerković nedavno je objavila video u kojemu je ispričala da je grudi povećavala dva puta u pola godine jer joj je kirurg uništio poprsje.

U videu je ispričala da je prvi doktor koji joj je operirao grudi bio jako loše iskustvo. Kaže da je imao pogled psihopata i da joj nije iscrtao grudi prije operacije. Ela kaže da ju je liječnik fotografirao dok je ležala u anesteziji, a da su ožiljci novih grudi bili ogromni. Trpjela je i strašne bolove, kaže, a njezina majka je cijelo vrijeme bila s njom.

"Nikad u životu nisam osjećala veću nelagodu i žaljenje. Pitala sam se što mi je ovo trebalo", kazala je Ela koja je bila strašno nezadovoljna novim grudima. 

Na kraju je stavila nove silikone kod kirurga u Zagrebu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.