Slavni glumac iz Black Panthera ne pojavljuje se u novom nastavku. Zna se i zašto

Foto: Profimedia

BRITANSKI glumac i odnedavno holivudska zvijezda Daniel Kaluuya bio je jedan od važnijih likova u prvom Black Pantheru, ali ga u novom nastavku Wakanda Forever nema.

Dok se većina originalnih likova Black Panthera vratila i u nastavku, jedan od njih je osjetno nedostajao, a riječ je o W'Kabiju, kojeg je utjelovio nagrađivani Kaluuya. Njegov lik u prvom nastavku izabere pogrešnu stranu, odnosno prikloni se Killmongeru i izdaje princa T'Challu i svoju suprugu Okoye, a čini se da mu je upravo to i kazna.

Zašto ga nema?

Naime, redatelj Ryan Coogler otkrio je u razgovoru za CinemaBlend zašto je lik W'Kabija izbačen. "On je zapravo protjeran, ali još uvijek je unutar granica Wakande, ako to ima smisla. To je jedna rečenica koja se odnosi na to da je on još uvijek živ", rekao je redatelj Coogler. 

Još u srpnju Daniel je komentirao svoje nepojavljivanje u novom Black Pantheru. "Kada bih išta rekao, ljudi bi bili stvarno razočarani. Tako se i ja osjećam u vezi s tim. Ne želim nikome ništa spojlati. To je ono što je bilo nevjerojatno kod prvog nastavka", rekao je Daniel, koji je za vrijeme snimanja novog Black Panthera snimao popularni horor Nope.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.