Jedan od najzgodnijih glazbenika na hrvatskoj sceni uživao u Opatiji s lijepom manekenkom

Foto: Press

MLADI glazbenik koji je glasom i stasom zaveo regionalnu scenu, svojim obožavateljima donosi novu glazbenu poslasticu. "Balerina od stakla" nova je pjesma Davida Temelkova, koja nosi prepoznatljiv potpis višestruko nagrađivanog autora Miroslava Rusa, zaslužnog i za prethodne Davidove uspješnice "Ljubav na daljinu" i "Ljubavi".

Pjesmu prati videospot s idiličnim kadrovima Davidove nove ljubavne priče, snimanima u Opatiji.

"Jako vjerujem u Davida i njegov neograničeni pjevački potencijal. Pokušao sam postići jedan zvuk, koji se trenutno 'nosi' u svijetu i vjerujem da će publika to prepoznati, ali i podržati nas na našem putu. Mislim kako je produkcijski upravo ova pjesma jedna od najmodernijih koje sam uradio", istaknuo je Miroslav Rus.

Zadovoljstvo napravljenim nije krio ni sam David: "'Balerina od stakla' pjesma je koja je sazrijevala godinu dana i samo čekala svoje jutro da osvane kao sunce. Skladba koja nosi duh Balkana u svjetskom prizvuku, koja ujedinjuje sve od Ohrida do Istre. Zanimljivo je to što svaki put kad je čujem, imam osjećaj kao da je slušam prvi put. Mislim ipak da sam naslov govori sve o pjesmi."

Sve ovo rezultat je mukotrpnog rada i truda koji David ulaže u sebe i svoj glazbeni put, što mu se vratilo na najbolji mogući način. Obožavatelji ga prepoznaju i zaustavljaju na ulici, tražeći autogram ili fotku, spotovi broje stotine tisuća YouTube pregleda, osvaja vrhove top-lista, a može se pohvaliti i brojnim gostovanjima na koncertima Tonyja Cetinskog, koji ga podupire u radu i često poziva kao glazbenoga gosta na svoje nastupe.

"Balerina od stakla" Davidov je adut za ovogodišnje izdanje CMC festivala u Vodicama, gdje je prošle godine ostvario iznimno zapažen nastup.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.