John Krasinski: Djeca misle da se Emily udala za mene iz sažaljenja jer radim u uredu

Foto: EPA/YouTube

GLUMAC John Krasinski, poznat po ulozi Jima Halperta u kultnom sitcomu The Office (U uredu), nedavno je gostovao u emisiji Stephena Colberta te otkrio kako njegova djeca imaju poteškoća s razumijevanjem njegovog posla.

Kul mama i običan tata

John je oženjen za glumicu Emily Blunt s kojom ima dvije kćeri, osmogodišnju Hazel i šestogodišnju Violet. Glumac je otkrio kako djeca smatraju da je "mama više kul", najviše zbog njezine uloge u filmu Povratak Mary Poppins koji im se svidio.

U uredu

John je objasnio kako se djeca zbune kad mu fanovi priđu na ulici i hvale ga zbog serije The Office te da im tada mora objašnjavati kako on zapravo ne radi u uredu.

Glumac je opisao jednu takvu situaciju kad mu je obožavatelj rekao da ga je bilo lijepo gledati "u uredu", na što se djevojčica naljutila jer je mislila da ju otac laže kad joj kaže da nije nikad radio s tim čovjekom, zapravo obožavateljem.

 

via GIPHY

"Zašto mi lažeš… Sad je rekao da te poznaje iz ureda", opisao je John što mu je kćer rekla, dodajući kako su obje uvjerene da radi u uredu od 9 do 17 sati.

Udala se iz sažaljenja

Što je najbolje, djeca su uvjerena da se Emily Blunt udala za njihovog oca iz sažaljenja te da se odlučila smiriti s "običnim tipom". Kako bi riješio zbrku, par je odlučio djevojčicama pokazati nekoliko epizoda serije, no nikako nije mogao uvjeriti najmlađu kćer da je to uistinu on jer je uporno tvrdila da tata "izgleda drugačije".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.