Još jedan u nizu izbora ljepote: Hrvatska bira svoju prvu eko Missicu

KRAVAL koji se odigrao na ovogodišnjem izboru za Miss i Mistera Hrvatske organizatore željne pogleda na golišave ljepotice nije odvratio od organiziranja još jednog u nizu izbora ljepote - riječ je o Miss Earth, odnosno biranju eko Missice Hrvatske, koje će se ovoga ljeta, točnije 8. kolovoza, odigrati na Hvaru. Izbor kojem je očuvanje majke prirode glavni cilj okupit će ljepotice iz Hrvatske i susjedne nam Bosne i Hercegovine, koje će u badićima od lateksa defilirati pred ekološkim žirijem kojeg tek čeka naporan posao odlučivanja koja je od ponuđenih djevojaka najljepša.

Na izboru će sudjelovati po desetak ljepotica iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine, a stručni žiri odabrat će dvije najljepše, po jednu iz svake zemlje, koje će otputovati na svjetski izbor eko missice koji se održava na čarobnim Filipinima.

Casting za potencijalne missice već je održan, ali organizator natjecanja nije htio odavati nikakve druge detalje u vidu voditelja, žirija ili nagrada. Ipak, obećao je spektakularan izbor, na razini svjetskih izbora, bez skandala pun čiste ljepote i očuvanja prirode.

V.V.
Foto: Ilustracija
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.