Južina napunila špicu poznatima: Dina Štern u šetnju povela novorođenog sina

JUŽINA kojoj zahvaljujemo prilično visoke temperature danas je na zagrebačku špicu namamila brojna poznata lica. Gradom se šetalo te su se ispijale kave na terasama kafića, a druženje na otvorenom svima je bilo još ugodnije uz pravo blagdansko raspoloženje naglašeno ukrasima po centru Zagreba.

Za šetnju se odlučila i mlada dizajnerica Anamarija Asanović, koja je unatoč prilično toplom danu izabrala pravi zimski stajling. Na špici je bila i Nevena Rendeli, kojoj je dan uljepšao prekrasan buket cvijeća te ugodan razgovor s prijateljicom, a očito dobro raspoložen bio je i Zoran Primorac, koji se smijao u ženskom društvu. Dina Štern je zatopljenje iskoristila kako bi, uz starijeg, u šetnju povela i nedavno rođenog sina, koji nema još ni mjesec dana, te je usput pokazala da odlično izgleda samo nešto više od dva tjedna nakon poroda. S njima u društvu je bio i novopečeni tata Ljubo Pavasović Visković.

Na jednoj od gradskih terasa uz piće se opustio Silvester Dragoje Šomi, a gradom je prošetao i Emil Tedeschi u društvu svoje "zrihtane" supruge Maje. Ljerka Mintas Hodak je očito obavila subotnji šoping te je po Cvjetnom trgu prošetala s vrećicom u rukama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.