Kajakaša koji je "podignuo socijalno distanciranje na višu razinu" spašavala policija

Video: NYPD Special Ops

KAJAKAŠ koji je "socijalno distanciranje podignuo na višu razinu" spašen je sa zabačenog otoka u New Yorku nakon što je štapovima ispisao riječ HELP (upomoć).

Na snimci koju je objavila policija 17. travnja vidi se kajakaš koji maše za pomoć nakon što je proveo 12 sati na izoliranom otočiću u Jamaica Bayu. Zrakoplovna jedinica NYPD-a zaprimila je poziv oko 11:30 sati u četvrtak da pretraži zaljev za nestalim 36-godišnjakom, koji je tamo krenuo kajakom i nije se vratio.

Kajakaš je zaglavio na otoku Ruffle Bar i tamo je proveo više od pola dana, prije nego ga je policija uočila rano ujutro u petak. "Primijećen je nakon signalizacije helikopteru", rekla je detektivka Annette Shelton za The Sun u ponedjeljak.

"Nije prijavio ni jednu ozljedu pa nije hospitaliziran", dodala je. Snimku spašavanja policija je u petak objavila na Twitteru. "Kajakaš je podignuo socijalno distanciranje na višu razinu", napisali su uz nju.

Na snimci se može vidjeti kajakaš kako maše helikopteru prije nego je spašen. Neimenovani pustolov skakao je po obali u nadi da će privući pažnju helikoptera, što mu je naposljetku i uspjelo.

"Je li to Tom Hanks?" šalili su se korisnici Twittera dok su drugi pohvalili policiju. "Izgleda kao nešto iz filma. Bravo za policiju", jedna je od reakcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.