Kako danas izgleda i čime se bavi Daria Kinzer koja je doživjela debakl na Eurosongu

Screenshot: YouTube, Instagram

RASPJEVANA i lijepa, ali potpuno anonimna Daria Kinzer bila je i ostala pravo čudo tad već tradicionalnog izbora na koji su odlazile najveće zvijezde. U netipičnom izdanju Dore, s čudnim konceptom koji nakon Darije više nikad nije ponovljen, za dlaku je pobijedila Jacquesa i to s pjesmom Lahore. 

Nedugo zatim, odlučeno je kako će pjevati na engleskom pa je autor Boris Đurđević sa svojom ekipom pjesmu preveo u Break a Leg. Nakon što je prijevod naišao na ismijavanje, preimenovana je u Celebrate, a ruski iluzionist Sergej Vorontsov odabran je kao Darijin partner na pozornici u Düsseldorfu, gdje je medijski potpuno nepoznata Daria potvrdila sumnje skeptične domaće javnosti - nije bila spremna ni iskusna za golemu eurovizijsku pozornicu. Na kraju je Daria, po majci Hrvati­ca, a po ocu Njemica, bila 15. u polufinalu.

Iako nije na hrvatskoj sceni, i dalje je u glazbi. Pjeva šlagere na njemačkom jeziku, a nedavno je izjavila da je zbog otkazanih koncerata i nastupa u klubovima prihvatila posao na kruzeru, na kojem je pjevala pet godina.

"Ovo je vrijeme itekako teško za nas glazbenike. Kad nema nikakvih događanja, za nas nema ni posla. Čak i kad su mjere popustile, mnogi orga­nizatori ustručavaju se organi­zirati veće događaje zbog straha od korone. Zato sam prihvatila posao na kruzeru", rekla je za Fenix magazin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.