"Vjeruje li itko da ima 50 godina": Slavni glumac oduševio fanove fotkom bez majice

Foto: Instagram

AMERIČKI glumac i glazbenik Jared Leto pokazao je svoje trbušne mišiće pozirajući bez majice za fotografiju koju je objavio na svojem profilu na Instagramu, a njegove obožavateljice ostale su oduševljene njegovim izgledom u 51. godini.

Leto je pokazao zavidnu liniju i top formu dok na plaži stoji samo odjeven u hlače, a obožavateljice su mu u komentarima uputile brojne komplimente za mladolik izgled.

"Izgledaš sjajno", "Ti si moj uzor", "Prekrasna fotografija, jako si seksi", "Vjeruje li itko da on ima 50 godina", "Hvala što si ovo podijelio s nama", "Savršenstvo", "Kako možeš tako dobro izgledati s 50 godina", "Zgodan", "Uljepšao si mi dan", samo su neki od komentara koje je dobio.

Leto je inače već otprilike dva desetljeća vegetarijanac i svoj mladoliki izgled pripisuje upravo načinu prehrane.

"Takav sam već dugo. Otprilike 20 godina jedem vegetarijansku i vegansku hranu i brinem o sebi. To vjerojatno pomaže procesu očuvanja", izjavio je u intervjuu za Rolling Stone 2016. godine. Ljetos se pohvalio i rezultatima testa kojim je izmjerio starost kože, a rezultati su pokazali da ona djeluje kao da ima 25 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.