Kanye snimljen sa suprugom na večeri u Firenci, ona se pojavila u prozirnoj haljini

Foto: Profimedia

Kanye West i njegova supruga Bianca Censori trenutno borave u Firenci. 

Iako su prošle godine u Italiji napravili skandal, čini se da paru to nimalo ne smeta pa nastavljaju po starom. Fotografi su ih snimili na večeri u jednom restoranu na koju je Bianca ponovno došla u neobičnoj modnoj kombinaciji. Nosila je dugu haljinu nalik plaštu ispod koje su joj se nazirale bijele gaćice. Grudnjak nije nosila. Kanye je pak za večeru u Firenci odabrao ležerno izdanje.

Prošle godine u Italiji napravili skandal

Podsjećamo, u kolovozu prošle godine par je bio na odmoru u Italiji. Tada su boravili u Veneciji, a Bianca se pojavljivala u oskudnim modnim kombinacijama, zbog čega su je Talijani naposljetku prijavili policiji.

Prema talijanskoj službenoj turističkoj stranici CIU Travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim vidjeti posjetitelje kako šetaju ulicama u raznim stanjima oskudno odjeveni. Bianca je više puta prošetala ulicama Italije golih grudi koje su se jasno vidjele ispod prozirne mrežaste odjeće.

Osim toga, dok su se vozili brodom, Kanye se sagnuo i otkrio golu stražnjicu, a Bianca je klečala ispred njega. Na drugim fotografijama se moglo vidjeti i kako mu je spustila glavu u krilo, zbog čega su mnogi zaključili da ga je oralno zadovoljavala u javnosti. Kanye i Bianca su nakon spomenutog skandala dobili doživotnu zabranu vožnje na brodu kojim su se provozali u Veneciji. 

Pročitajte više