Kći Tomislava Ivčića prisjetila se oca: Tvoja poruka ljubavi i mira odjekuje i danas

Foto: Instagram

PJEVAČ Tomislav Ivčić poginuo je na današnji dan u prometnoj nesreći 1993. godine. Njegova kći Izabela Vrtar prisjetila se tragično preminulog oca.

Izabela je na svom Instagramu objavila fotografiju iz spota Ivčićeve proturatne pjesme Stop the War in Croatia.

"Tata, dugih 29 godina bez tebe. Uz poruku ljubavi i mira koju si prenio svijetu u ime svih nas, a koja nažalost odjekuje i danas", napisala je u opisu objave.

U komentarima su joj ljudi ostavljali srca u znak podrške, a jedna pratiteljica joj je napisala: "Sjećanja su vaše bogatstvo."

Tomislav Ivčić rođen je u Zadru 6. siječnja 1953. godine. Od 1970-ih je nastupao na brojnim festivalima zabavne glazbe, a uspješno je obradio i nekoliko poznatih talijanskih kancona. Od 1970-ih je nastupao na brojnim festivalima zabavne glazbe, a uspješno je obradio i nekoliko poznatih talijanskih kancona.

Bavio se i politikom, 1990. godine ušao je u HDZ, a 1993. izabran je za zastupnika u Hrvatskom saboru. Tu dužnost nije stigao obavljati jer je poginuo u prometnoj nesreći u Zagrebu. Ivčić je svojim Mercedesom pokušao izbjeći pješakinju koja je istrčala na kolnik. Prešao je u traku za suprotni smjer i frontalno se sudario s BMW-om. U nesreći su poginuli on, pješakinja i suvozačica u BMW-u.

Pokopan je na zagrebačkom Mirogoju. Iza njega su ostali supruga Slavica i troje djece. Njegova braća su također poznati hrvatski pjevač Vedran Ivčić i stariji polubrat Đani Maršan, hrvatski pjevač i skladatelj, jedno vrijeme i diplomat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.