Khloe Kardashian majka rekla da pazi na kilažu, ona joj poručila: Zločesta si i luda



KHLOE KARDASHIAN više je puta izjavila kako je svjesna da ne može ništa napraviti po pitanju toga da svima izgleda savršeno. No, ostala je šokirana kada ju je iskritizirala majka Kris. Naime, Kris je 26-godišnjoj starleti rekla neka počne paziti na svoju težinu. Kris je menadžerica svojim kćerkama, a u poslu joj ide jako dobro jer je prošle godine zaradila oko 65 milijuna dolara na reklamama i emisiji. Budući da je poslovni svijet okrutan, Kris se nije ustručavala svojoj kćeri reći kako je nedopustivo da se deblja, a u isto vrijeme sa sestrama reklamira proizvode za mršavljenje Quicktrim.

"Mislim da se ne prezentiraš na pravilan način u medijima s obzirom na brand koji reklamiraš. Ne brineš se ni za što, a meni to smeta jer sam se jako borila da vam sredim ovaj posao. Ti se nimalo ne brineš za svoju kilažu", rekla je stroga Kris svojoj kćerki. 55-godišnja Kris išla je još dalje i optužila Khloe da sabotira posao. Zbog svega, Khloe je potpuno izgubila živce i izvrijeđala svoju majku.

"Govoriš mi da uništavam cijeli brand zbog toga što sam se udebljala, osjećam se usrano. Ti si jebeno zločesta i luda si. Predebela sam, jebeno sam predebela? Želiš li ti da ostanem trudna? Ne govori mi stalno da želiš unuče, a onda tražiti od mene da idem na neku nenormalnu dijetu. Ne shvaćam što želiš od mene", izvikala se ljuta Khloe na Kris. I prije je Kris komentirala svoju težinu u medijima, govoreći kako stalno vodi borbu s viškom kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.