Kim Kardashian stiže na Euro, gledat će i Vatrene

Foto: Profimedia

Kim Kardashian iznenadila je ljubitelje nogometa prošlog ljeta kada se pojavila na utakmicama Inter Miamija u kojem igra Lionel Messi, a njezini sinovi, Saint i Psalm, veliki su nogometni obožavatelji, pa je Kim pomogla u ostvarenju njihovih snova.

Prema pisanju The Suna, Kim planira putovanje na neke utakmice tijekom Europskog prvenstva u Njemačkoj, a navodno će potrošiti četvrt milijuna dolara na putovanje na Euro. Britanski tabloid piše da će Kim s djecom prisustvovati utakmici grupne faze između Španjolske i Hrvatske na Olympiastadionu u Berlinu 15. lipnja, a zatim će se uputiti u Veltins-Arenu kako bi sljedeći dan gledali utakmicu Engleske i Srbije .

Sljedeća bi joj  trebala biti prva utakmica Portugala u skupini protiv Češke, u kojoj će igrati Cristiano Ronaldo, a KIm navodno planira i susret s nogometnom legendom. Još nekoliko drugih utakmica joj je na radaru, uključujući i finale 14. srpnja.

"Nogometno prokletstvo"

Inače, uz Kim se vezuje i navodno prokletstvo, prema kojem svi klubovi za koje dođe navijati, izgube utakmicu. Arsenal je tako lani na jedanaesterce izgubio od Sportinga i ispao iz Europa lige, a nezadovoljni domaći navijači naknadno su je preklinjali da nikada više ne dođe na stadion Emirates.

Nakon Arsenalova poraza Kim je gledala i utakmicu PSG-a i Rennesa, koju je PSG iznenađujuće izgubio, što im je bio prvi poraz u 715 dana. Društvene mreže su nakon toga planule, a Lorraine Kelly, škotska televizijska voditeljica, inače velika navijačica Dundee Uniteda, u šali je rekla: "Ne dolazi! Kim, znam da želiš, ali ne dolazi."

Tog stava bio je i škotski izvjestitelj Ross King: "Otišla je u Pariz vidjeti PSG i njihovu utakmicu i trebala se susresti s Mbappéom i svim zvijezdama te skupine i izgubili su 2:0. Osobno ne želim da dolazi na škotske stadione. To je to. Kim, sorry draga, sve je meni jasno, znam da si sad 'zabrijala' na nogomet, ali na utakmice u Škotskoj da nisi došla."

Pročitajte više