Kolegici kojoj je glumio oca 19 godina šalje isti poklon, a s pravom kćeri ne priča

Foto: Profimedia

Dakota Fanning otkrila je da joj Tom Cruise šalje dar za rođendan svake godine otkako su zajedno glumili u filmu Rat svjetova 2005. Glumac zadnjih 19 godina nije propustio ni jedan rođendan svoje kolegice, a svake joj je godine poklonio isti poklon.

"Uvijek mi za rođendan pošalje cipele", otkrila je 30-godišnjakinja u emisiji The Kelly Clarkson Show. "Kad smo snimali Rat svjetova, slavila sam 11. rođendan, a tada mi je poklonio mobitel, koji sam jako htjela i očito sam o tome puno pričala. To je tako divna uspomena", dodala je.

Objasnila je i zašto joj je nakon toga počeo poklanjati cipele. "Obožavala sam cipele kad sam bila mala, a baš u vrijeme kad smo predstavljali film mogla sam početi kupovati i cipele za odrasle i zbog toga sam bila jako uzbuđena", prisjetila se.

Sa svojom pravom kćeri ne priča već 11 godina

S druge strane, Tom svoju pravu kćer Suri Cruise, koju je dobio u braku s Katie Holmes, nije vidio otkako se razveo od njene majke 2013. godine. Ona je u travnju proslavila 18. rođendan nakon kojeg se odrekla prezimena svog oca, kojeg nije vidjela već 11 godina. 

"Suri više ne poznaje svog oca. Nije provodila vrijeme s njim desetak godina", otkrio je izvor za Daily Mail prošle godine. Dodao je da "ne gleda njegove filmove" i da "on ne sudjeluje u njezinu životu".

Inače, Cruise je bio u braku i s Nicole Kidman više od 10 godina i par je posvojio dvoje djece: Isabellu Kidman Cruise (30) i njezina brata Connora Cruisea (27). Bivši supružnici razveli su se 2001. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.