Kristina Krepela: Uloga u filmu Woodyja Allena bi bila ostvarenje sna

KRISTINA KREPELA je došla na premijeru novog filma Woodyja Allena "Ponoć u Parizu" u Golden Class kinu u Arena Centru prilično vesela jer voli radove slavnog redatelja. "Kao redatelj je veliki genijalac. Beskrajno voli analizirati, filozofirati i komplicirati, secirati u detalje, a istovremeno je i beskrajno jednostavan. Onda to balansira, odličan je. I divim mu se što je toliko plodan, godišnje snimi barem jedan film, dok mi gledamo `Ponoć u Parizu`, on je već završio snimanje novog filma u Italiji. To mi je fenomenalno, a uz to više nema 45 godina, već 75", rekla nam je glumica.

"Pariz je stvarno najromantičniji grad na svijetu"

Iako bi bila oduševljena da i sama zaigra u nekom njegovom uratku, o tome razmišlja prilično realno. "Uloga u filmu Woodyja Allena bi bila ostvarenje sna. Ali on je veliki redatelj koji radi isključivo s holivudskim A zvijezdama, tako da nisam nikada ni razmišljala ni maštala o tome da sam u njegovom filmu, nisam do tamo došla", rekla nam je. Pitali smo je planira li se baciti na stvaranje karijere u Hollywoodu. "O tome nećemo, nikada ne pričam unaprijed o takvim stvarima", rekla je Kristina.

Budući da je Pariz i u naslovu filma, Kristina nam je otkrila da je i njoj taj grad bio romantičan kao što o njemu svi pričaju. "Upoznala sam romantične čari Pariza, davno, prije 12 godina. I stvarno je romantičan, najromantičniji grad na svijetu", misli glumica, koja je na premijeru došla s dečkom.

"Snimam komade na plaži, oko mi pobjegne prvo za onima koji su oku ugodni"

Na premijeri je bio i Bojan Jambrošić koji još nije bio u Parizu. "Ali volio bih, to mi je jedan od sljedećih ciljeva, uz Veneciju", otkrio nam je. Iako još nije posjetio Pariz, Bojan je ovoga ljeta obišao cijelu hrvatsku obalu. "Bio sam na moru svugdje, kako sam pjevao, tako sam se zadržavao, od Istre do Dubrovnika. A najviše sam vremena proveo u Zadru. Baš sam ljetni tip, volim se izležavati na plaži, dobro sam je iskoristio, volim se sunčati i kupati. A iskusio sam i noćni život, dva dana sam bio na Zrću, ali više sam tip za biti na plaži, nego tulumariti", rekao nam je pjevač. Na plaži, naravno, pase oči na komadima. "Snimam komade na plaži, naravno. Prvo mi pobjegne oko za onima koje su oku ugodne", smije se Bojan, koji je na premijeru došao sa sestrom.



"Ne planiram ozbiljnu vezu i ne planiram se ženiti"

No, ni jedan od komada mu još nije zarobio srce, niti planira neku ozbiljnu vezu. "Nema ništa novo na ljubavnom planu. A da sam zaljubljen, bilo, prošlo, ide, ne ide, kako god. Ne planiram ozbiljnu vezu i ne planiram se ženiti", rekao nam je Bojan. Pjeva nam je otkrio i kako se nosi s raznim komentarima po internetu. "Ne smetaju mi. Ni ne čitam ih, ranije sam radio tu grešku, dok sam bio u showu. Ali ne smeta mi, svaki je komentar dobrodošao, bio loš ili dobar. Ljudi vole svašta pisati", ne uzrujava se pjevač.

Na premijeri "ponoći u Parizu" bili su i drugi poznati s hrvatske estrade. Novi Woodyjev film gledali su i Branka Bebić Krstulović, Sonja Kovač, Nevena Rendeli, Mirna Zidarić, Ivana Petković Čavra te brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.