Latinoamerikanke više nisu favoritkinje na izboru za Miss: Titulu preuzele Azijatkinje

ODUVIJEK je bilo poznato da su Latinoamerikanke najveća konkurencija na svim svjetskim izborima za Miss, ali čini se da su Azijatkinje preuzele tu titulu. Naime, kladionice koje se bave prognoziranjem ovogodišnje pobjednice ususret večerašnjem izboru na Bahamima donijele su vrlo zanimljiv podatak - Latinoamerikankama je pala popularnost.

Također je zanimljivo da od 11 Latinoamerikanki nijedna prema mišljenju glasača nije zauzela prva tri mjesta na kladionicama, već su na samom vrhu ljestvice tri Azijatkinje. Dok je na prvom mjestu najbolje rangirana Miss Universe Thailanda, drugo i treće mjesto su zauzele misica iz Indonezije i Vijetnama.

Hrvatskoj Miss Universe Sarah Čosić kladionice prognoziraju visoko šesto mjesto


Najbolje rangirana Latinoamerikanka ove godine je Miss Universe Puerto Rico, a slijede je Miss Filipina, na šestom mjestu naša predstavnica Sarah Ćosić, Guatemala, Paragvaj, Nicaragua, Mexico, Bolivija, Brazil, Albanija, Aruba, Poljska, zatim Kanada, Dominikanska republika, Kolumbija, Amerika, Slovačka te Venezuela. 

Naša predstavnice koja je ove godine ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, Sarah Ćosić rangirana je na visokom šestom mjestu dok se naše susjede, Miss Universe Slovenije te misica Srbije, ne nalaze na top listi od 22 favoritkinje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.