Lečić oslobođen optužbi za silovanje, odbijen je prigovor glumice koja ga je tužila

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

APELACIJSKO javno tužiteljstvo u Beogradu odbilo je prigovor glumice Danijele Štajnfeld na odluku Višeg javnog tužiteljstva o odbacivanju kaznene prijave koju je podnijela protiv glumca Branislava Lečića, tvrdeći da ju je silovao 2012. godine, prenosi Telegraf.rs.

Srpski mediji dodaju da je Lečić sada oslobođen optužbi za silovanje te da je prigovor glumice odbijen kao neosnovan, čime je potvrđena odluka Višeg tužiteljstva da ne postoje osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo silovanja. 

Danijela Štajnfeld iznijela je niz optužbi na Lečićev račun, a kaznena prijava podnijeta je Višem tužiteljstvu u Beogradu. U svom iskazu tvrdila je da ju je Lečić automobilom odveo izvan Beograda te ju seksualno zlostavljao. 

Podsjećamo, osim Danijele, Lečića je za silovanje optužila i glumica Merima Isaković. Merima je kasnije kazala da su joj se javile i druge djevojke koje su joj ispričale da im je optuženi glumac prilazio na razne nepristojne načine te da će svjedočiti pred Tužiteljstvom protiv njega, ali ne žele otkriti javnosti svoj identitet. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.