Liam Neeson nakon tragične pogibije supruge ponovno ljubi - 22 godine mlađu poduzetnicu

PUNIH 18 mjeseci nakon tragične pogibije glumice Natashe Richardson, njezin udovac Liam Neeson, u javnost je izašao s novom djevojkom. Njegova nova odabranica je 22 godine mlađa poduzetnica Freya St Johnston iz Velike Britanije. Novopečeni par viđen je ispred restorana Nobu, a da se više ne skrivaju dokazuju fotografije na kojima se drže za ruke.

Iako je glumac bio shrvan kada mu je preminula supruga, čini se kako se oporavio od tragedije te se zaista zaljubio. Naime, kako kažu susjedi britanske poduzetnice, prije nekoliko dana lijepu plavušu pred vratima je dočekao buket crvenih ruža te nekoliko balona. "Neću vam ništa komentirati", izjavila je Freya na upite novinara je li u vezi sa slavnim Liamom Neesonom.

Natasha Richardson doživjela je tragičnu nesreću tijekom tečaja skijanja

Podsjetimo, u ožujku prošle godine, glumac je pokopao suprugu koja je doživjela nesreću tijekom tečaja skijanja u odmaralištu Tremblant u Quebecu, u Kanadi. Richardson je u trenutku nesreće bila na privatnim skijaškim lekcijama za početnike sa svoja dva sina, 13-godišnjim Michaelom Richardom Antonijom i 12-godišnjim Danielom Jackom.

Ona je na vrhu staze za početnike izgubila ravnotežu i s glavom naprijed pala te se, bez da je po putu ikoga udarila, odsklizala do stajališta. Ubrzo je do nje došao i instruktor skijanja. Nakon pada Richardsonova nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a nije niti krvarila. "Na svome putu do hotelske sobe se smijala i šalila, a do sobe je došla sama".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.