Lijepe Helena Šopar, Iva Jerković i Kristina Bradač uživale na The Global Partyju u Mansionu

ZAGREBAČKI klub Mansion jedan je od 80 najboljih klubova svijeta pa je sinoć bio dio jedinstvenog The Global Partyja, koji se istovremeno održavao u najboljim svjetskim klubovima diljem zemaljske kugle. Sam je događaj imao i humanitarni karakter pa će prikupljena sredstva biti donirana humanitarnim udrugama koje projekt podržava. Ulazak u društvo 80 elitnih klubova, među kojima su i londonski Whisky Mist, marokanski Nikki Beach te amsterdamski Supperclub, veliko je priznanje za ovaj popularni klub na zagrebačkom Jarunu.

Sinoćnji party u Mansionu nisu zaobišla ni brojna poznata lica, pa se među njima našla i svjetski top model Helena Šopar, koja je na kratkom proputovanju kroz Hrvatsku. "Poznat mi je ovaj projekt. U New Yorku i Londonu izlazim u neke od klubova koji su dio ovog projekta. Drago mi je da događaj ima i humanitarni karakter pa smo zabavljajući se pomagali drugima. Mansion me oduševio", navela je prekrasna Helena. Osim nje su se u Mansionu zabavljale i Kristina Bradač, Iva Jerković s društvom, Lana Klingor, Jacques Houdek i mnogi drugi. Više fotografija pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

U klubu Mansion idućih vas dana očekuju koncerti grupe Connect (srijeda, 28. rujna) i Jacquesa Houdeka (četvrtak, 29. rujna), a idućeg petka, 23. rujna,  još jedan vrhunski party uz gostovanje nove svjetske DJ zvijezde Thomasa Golda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.