Lisa Marie Presley pokopana na Gracelandu, od nje se došli oprostiti brojni celebovi

Foto: Profimedia

KĆI kralja rock'n'rolla Lisa Marie Presley umrla je prije deset dana u dobi od 54 godine od srčanog udara, a danas su na obiteljskom imanju Presleyjevih Gracelandu održani pogreb i komemoracija kojima je prisustvovalo više od tisuću ljudi.

Ožalošćena obitelj i brojni prijatelji okupili su se već rano ujutro kako bi prisustvovali "slavlju života Lise Marie Presley", kako je obitelj to službeno odlučila nazvati, a ono je održano u vili njezinog oca Elvisa.

Komemoracija je započela izvedbom Amazing Grace Jasona Clarka i zbora Tennessee Mass u nedjelju u 9 ujutro, a obitelj je molila sve koji dolaze da umjesto da donose cvijeće doniraju novac humanitarnoj zakladi Elvisa Presleyja.

Emotivan govor vojvotkinje od Yorka

Od Lise Marie su se došla oprostiti i brojna poznata lica poput Austina Butlera, glumca koji je utjelovio Elvisa Presleyja u biografskom filmu o kralju rocka, zatim manekenke Kaije Garber ili frontmena grupe Smashing Pumpkins Billyja Corgana, koji je i pjevao pjesmu To Sheila. Bila je tu i Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, koja je odala počast Lisi Marie.

"Stojim ovdje s velikom čašću jer smo se Lisa i ja nazivale curicama. Sissy, ovo je za tebe, volim te", rekla je Ferguson pa nastavila: "Lisa Marie je izgubila sina, a kada majka izgubi dijete, to se riječima ne može opisati. Danas govorimo o akciji, akcija je način na koji idemo naprijed. Za cijelu obitelj, marširamo naprijed u znak podrške. Podržavat ćemo vas koliko god možemo i ja ću sigurno biti tu."

Od Lise Marie oprostio se i pjevač grupe Guns N' Roses Axl Rose, koji je otpjevao November Rain, a posljednje zbogom došla je reći i glazbenica Alanis Morissette.

Lisa Marie Presley pokopana je na groblju gdje počivaju Elvis Presley, njegovi roditelji Vernon i Gladys, baka Minnie Mae i Lisin sin jedinac Benjamin Keough.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.