Ljiljana Saucha nakon 37 godina napustila HRT: Nisam se tamo osjećala nimalo dobro

Screenshot: HRT

VODITELJICA Ljiljana Saucha napustila je HRT.

"Zbogom! Nakon gotovo 37 godina u radnom odnosu i pet honorarnih, zauvijek zbogom HRT-u. Zahvaljujem svim dobrim dušama na suradnji, a zlicama - hvala što ste me učinili jačom", napisala je na društvenim mrežama. 

Objasnila je da se više tamo nije osjećala dobro te da su joj ponudili otpremninu koja je veća od onog što bi zaradila u 11 mjeseci koji su joj preostali do mirovine. 

"Mogla sam otići 15.11. iduće godine, ali uistinu, zbog svega što mi se dogodilo, ne mojom krivnjom, više se psihički, a niti u duši, nisam osjećala nimalo dobro tamo. Kad sam saznala da ću, uzmem li otpremninu koju mi je HRT ponudio ako odem u mirovinu, dobiti pristojan izraz novca, dosta više od onoga što bih zaradila u idućih 11 mjeseci, nisam puno razmišljala i ubrzo sam se odlučila na osobno uvjetovani otkaz. Radije ću sada biti sa svojim mužem i hodati onoliko koliko nam to mjere budu dopuštale nego da sam na HRT-u. Ne bih se tamo osjeća uopće zdravo", rekla je za Slobodnu Dalmaciju

Inače, Ljiljana je u rujnu ove godine preko noći saznala da više neće voditi vijesti iz kulture, a kako je tad otkrila, objašnjenje je bilo da im "na ekranu trebaju nova, mlada lica". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.