Ljubomorna Simona: Tanja je zaljubljena u Antu, šalje mu poruke

DA JOJ nije lijepo na farmi, Simona dokazuje iz dana u dan. Vidno loše raspoložena i nervozna Simona se povjerila Petri i Gianni. "Umorna sam kao pas, Anti se lako zajebavati. Nisam htjela doći na farmu, ostaviti Gabrijelu, priznajem. Ovo je meni kao smrtna presuda", izjadala se Simonica koja je dodala kako razlog njezine nervoze nisu farmeri već ima veze s vanjskim svijetom.

"Vidjela sam poruku koju je Tanja poslala Anti u subotu prije nego što smo došli na farmu"

Zatim je spomenula i tajanstvenog U-nka, bivšeg dečka Petre Maroje koji se sada druži s Tanjom Jovanović. "On je ljut na mene zato što pričam da je Tanja zaljubljena u Antu. I Ante mi je sam to priznao i sad me radi idiotom", priznala je Simona koja također kaže kako zna da Tanja iskorištava U-nka samo zbog love, ali da isto tako zna da je i zaljubljena u Antu.

"Ne znam tko koga jebe ovdje"

"Ja ću je maknuti iz priče", bio je Petrin odgovor na Giannino pitanje što će napraviti u vezi U-nka i Tanje. "Vidjela sam poruku koju mu je poslala u subotu prije nego što smo došli ovdje. Ljubavi...", otkrila je Simona te objašnjava kako je Tanja poslala poruku Anti u kojoj mu se obraća s ljubavi i želi mu puno sreće u Farmi.

Priča je zatim ponovno krenula u smjeru U-nka i Petre. Bubući da joj je Simona rekla kako njihov prijatelj iz vanjskog svijeta želi ponovno biti s njom, Petri nikako nije jasno zašto je on sada s Tanjom. "Ne znam tko koga jebe ovdje", zaključile su farmerice na kraju. Podsjetimo, Tanja Jovanović je prije nekoliko dana također bila meta trača farmerica kad su je povezivale sa Željkom Kerumom.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.