Ljudi kritiziraju novi film Ryana Goslinga zbog šale o Deppu i Heard: Sramite se

Foto: Profimedia/Press

Jedan mali dio dijaloga u filmu The Fall Guy izazvao je kritike premda se film još nije pojavio u kinima.

U akcijskoj komediji redatelja Davida Leitcha, s Ryanom Goslingom i Emily Blunt u glavnim ulogama, lik Gail Meyer (glumi je Hannah Waddingham) u jednom se trenutku referira na turbulentnu vezu Johnnyja Deppa i Amber Heard. U sceni Waddingham, koja u filmu glumi izvršnu producenticu, ulazi u neurednu prikolicu i kaže redateljici Jody Moreno (Blunt): "Kao da su Amber i Johnny upravo bili ovdje."

 

Neki su gledatelji na društvenim mrežama kritizirali tu rečenicu, a jedan je korisnik napisao na X-u: "The Fall Guy je napravio neukusnu 'šalu' o obiteljskom zlostavljanju koje je Amber pretrpjela od Johnnyja. 2024. je, zašto stavljamo ovakve rečenice u filmove? Odvratno."

Drugi korisnik je dodao: "Svatko bi trebao biti svjestan da nova 'komedija' The Fall Guy (koja se prikazuje u kinima za nekoliko tjedana) navodno predstavlja jeftinu šalu o Amber i Johnnyju. Volio bih pitati scenarista što on smatra smiješnim u obiteljskom nasilju."

"Nasilje u obitelji nije šala! Kako netko može tako nešto staviti u film? Odvratno!", "Obiteljsko nasilje nije šala. Svi koji su uključeni trebaju se sramiti", još su neki komentari na kontroverznu repliku.

Depp i Heard vjenčali su se 2015. godine, no prekinuli su 15 mjeseci kasnije. Međutim, njihov je razlaz dobio velik publicitet 2019. kada je Depp tužio svoju bivšu suprugu za klevetu zbog njezinog teksta o obiteljskom nasilju iz 2018. objavljenog u Washington Postu.

Nakon intenzivne sudske bitke u kojoj su i Depp i Heard iznosili bombastične optužbe, porota je presudila u Deppovu korist po sve tri tvrdnje da je oklevetan Amberinim komentarom i dodijeljena mu je milijunska odšteta. Heard je također pokrenula protutužbu protiv Deppa, u kojoj je dobila jednu od tri tužbe za klevetu i 2 milijuna dolara odštete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.