Maneken uhvatio ženu kako ga fotka u javnom prijevozu pa je odlučio malo isprdati

Foto: Facebook

ZNATE LI onaj osjećaj kad vam je netko poznat, ali niste baš sigurni odakle? Upravo to se dogodilo trenerici brazilskog jiujitsua Loibi Mariji koja je tijekom vožnje podzemnom željeznicom primijetila vrlo zgodnog muškarca koji joj se činio neobično poznat.

Budući da se nikako nije mogla sjetiti odakle ga zna, Loiba je odlučila napraviti nekoliko suptilnih fotografija kako bi kasnije mogla provjeriti o kome se radi. Ili je bar ona mislila da je suptilna.

Kad je napokon shvatila da se radi od modelu Nyleu DiMarcu zalijepila mu je fotku na Facebook i napisala: "Mislim da sam te vidjela u podzemnoj željeznici prošle nedjelje. Ako si ovo ti, zbilja si zgodan uživo."

Njegov odgovor ju je prilično iznenadio.

"Znam da si me fotkala. Hvala, draga", napisao je Nyle i objavio njenu fotografiju iz podzemne na kojoj vidimo kako ga Loiba pokušava uslikati s ogromnim osmijehom na licu.

Nyle je za Buzzfeed priznao da je odmah primijetio što Loiba radi budući da su mu druga osjetila prilično izoštrena jer je gluh pa se odlučio našaliti s njom. Iako bi mnogima ideja da ih netko fotka u javnom prijevozu vjerojatno bila poprilično jeziva, Nyle je otkrio da mu je cijela situacija bila simpatična, te da bi mu bilo drago da su njih dvoje napravili zajednički selfie.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.