DiCapriovu bivšu odbili jer nije dovoljno mršava, odgovorila fotkom u toplesu: "Ponosna sam na obline"

Foto: Instagram

MANEKENKA Nina Agdal prozvala je neimenovani časopis jer su je navodno posramili zbog njenog izgleda.

Lijepa Nina snimala je editorijale za Sports Illustrated i Victoria's Secret, a poznata je i po vezi s Leonardom DiCapriom.

Sa svojih 1,7 milijuna pratitelja podijelila je fotografiju na kojoj pozira u toplesu, odjevena samo u traperice i u popratnom tekstu objasnila što smatra uvredljivim.

"Danas sam razočarana i zaprepaštena grubom realnošću modne industrije", započela je svoju priču.

U nastavku je opisala kako je prihvatila suradnju s timom u koji je imala povjerenja, ali da je ubrzo nakon snimanja dobila mail u kojem joj objašnjavaju da neće objaviti njene fotke jer "njen talent ne pokazuju u pravom svjetlu", niti smatraju da je "prikladno za njihovo tržište".

Također tvrdi da su naveli da njen izgled ne odgovara onom u njenom portfoliju, te da ne stane u odjeću za snimanje, što je proglasila neistinitim.

"Nakon prilično teške godine tijekom koje sam bila pogođena intenzitetom i pritiscima ove industrije, došla sam na to snimanje kao zdrava 25-godišnja žena osjećajući se samopouzdanije i zdravije nego ikad do sad", rekla je objasnivši da nikad nije imala građu prosječnog mršavog modela.

"Ponosna sam na svoje obline te ću više nego ikad vježbati kako bih se održala zdravom i prisebnom. Ponosna sam što je moje tijelo evoluiralo od 16-godišnje djevojčice s početka karijere koja je imala jako nezdrave prehrambene navike. Može vas biti sram, ali hvala vam što ste me podsjetili kako je bitno držati se svoje istine i reći je naglas bez obzira na to tko ste i koju veličinu nosite. Ovu sam sliku objavila kako bih upozorila na problem koji ne pogađa samo mene. Žene bi trebale slaviti svoja tijela", napisala je Nina.

Njeni su joj obožavatelji u brojnim komentarima iskazali podršku i ljubav, a slika je dobila gotovo 130 tisuća lajkova.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.